Villa della Vita: Ένα μοναδικό ακίνητο προς πώληση στην πόλη της Ύδρας

Villa della Vita: Ένα μοναδικό ακίνητο προς πώληση στην πόλη της Ύδρας

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιβλητικά ακίνητα που δεσπόζουν στην πόλη της Ύδρας διατίθεται προς πώληση.

Πρόκειται για τη Villa della Vita, που βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση, με θέα το λιμάνι της Ύδρας, που ξεχωρίζει για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τις ανέσεις που προσφέρει και την αίσθηση πολυτέλειας, εναρμονισμένο στην ατμοσφαιρική αύρα του γραφικού νησιού του Αργοσαρωνικού και το τοπικό χρώμα.

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι

Η βίλα αποτελείται από ζωτικό χώρο 617 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλεύεται πλήρως το ήπιο μεσογειακό κλίμα. Οι διαμορφωμένοι κήποι είναι έκτασης 2.829 τ.μ. και περιλαμβάνουν ιδιωτικό πηγάδι. Το σημείο προσφέρει απαράμιλλη θέα, αλλά ταυτόχρονα και ιδιωτικότητα.

Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην ποιότητα της κατασκευής και των υλικών, ώστε το ακίνητο να εναρμονιστεί με το περιβάλλον και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ύδρας.

Ξεχωρίζει για τους χειροποίητους πέτρινους τοίχους,  τις διάφορες βεράντες (βεράντα πρωινού δίπλα από το κυρίως υπνοδωμάτιο, η βεράντα της πισίνας, σκιερή σκεπασμένη με  αμπελόφυλλα βεράντα γεύματος, βεράντα ηλιοβασιλέματος πάνω από το λιμάνι, εκτεταμένες βεράντες του κήπου), όπως και για το υπαίθριο pavilion τραπεζαρίας από ασβεστόλιθο που έχει κοπεί στο χέρι σύμφωνα με την τοπική παράδοση.

πιν

Πλήρως επιπλωμένο

Το υπέροχο εσωτερικό της βίλας προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο με μια εξαιρετική συλλογή επίπλων και έργων τέχνης. Το σαλόνι είναι κομψό αλλά και προσεκτικά διαμορφωμένο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι μια αυτόνομη σουίτα που παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση, περιλαμβάνοντας και καθιστικό με τζάκι. Το τεράστιο κύριο μπάνιο διαθέτει τζακούζι, κρεβάτι μασάζ και ντους υψηλής πίεσης με τέσσερις κεφαλές. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια επισκεπτών, το καθένα με ένα πλήρες μπάνιο. 

πιν

Η κύρια κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, γυαλικά και πιάτα, ενώ υπάρχει και μια μοναδική υπόγεια κάβα κρασιών. Δίπλα στο pavilion υπάρχει μια δεύτερη μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. 

Η πισίνα έχει μέγεθος πενήντα τετραγωνικά μέτρα και βάθος πάνω από δύο μέτρα. Τροφοδοτείται με γλυκό νερό από έναν καταρράκτη που αναδύεται από τη βραχώδη πλαγιά. Δίπλα της υπάρχει ένας σκιερός χώρος μπαρ και ένα δωμάτιο σιέστας με ντους. 

πιν

Tην πώληση έχουν αναλάβει ο οίκος Christie’s International Real Estate και η Πλουμής-Σωτηρόπουλος.
 

Περισσότερα από Forbes

Η Philip Morris International στην 1η θέση στη φετινή λίστα Net Zero Leaders του Forbes

Η λίστα Net Zero Leaders του Forbes αναδεικνύει τις 100 εισηγμένες αμερικανικές εταιρείες που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου τους (GHG).

Μάκης Κοσμάτος: "Στην Kenvue οικοδομούμε εμπιστοσύνη μέσω των brands μας με οχήματα την επιστήμη και την καινοτομία"

Μετά από 135 χρόνια λειτουργίας υπό την επωνυμία Johnson & Johnson Consumer Health, της ισχυρής αμερικανικής πολυεθνικής, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με κύρια πηγή εσόδων από προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγείας των καταναλωτών, μετατράπηκε τον περασμένο Μάιο σε Kenvue.

Marine Tours: Βιώσιμα επαγγελματικά ταξίδια με επίκεντρο τον ταξιδιώτη

Τα ταξίδια είναι ένα απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο. Ωστόσο, στην τρέχουσα εποχή ESG, η επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης απαιτεί την προώθηση μιας υπεύθυνης ταξιδιωτικής αλυσίδας εφοδιασμού και όχι μόνο.

EDIT Automation: "Δημιουργούμε σήμερα όσα θα χρειαστεί η ναυτιλία στο μέλλον"

Με πολύτιμο οδηγό τις συνέργειες με τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους ναυτιλιακής τεχνολογίας, ο Μάρκος Σιγάλας δημιουργεί τα ναυτιλιακά προϊόντα του μέλλοντος.

Τι μπορούμε να μάθουμε από το παράδειγμα της Artemis Technologies

Η Artemis Technologies είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία ναυτιλιακού σχεδιασμού και εφαρμοσμένων τεχνολογιών υψηλής απόδοσης, η οποία έχει δεσμευτεί για την απαλλαγή της ναυτιλιακής βιομηχανίας από τον άνθρακα

Coach Solutions: Τα κατάλληλα δεδοµένα µπορούν να απλοποιήσουν την απόδοση των πλοίων

Xρησιµοποιώντας µικρές ποσότητες δεδοµένων που συλλέγονται από το πλήρωµα, η Coach Solutions δηµιουργεί αξιόπιστες προβλέψεις της απόδοσης του πλοίου που µπορούν να ενσωµατωθούν στο CP.

Άνεμος: Το καθαρότερο και φθηνότερο καύσιμο για τα πλοία

Χάρη στα υπερ-εξελιγμένα εργαλεία πρόγνωσης καιρού και βελτιστοποίησης της πορείας του πλοίου που είναι διαθέσιμα σήμερα, ο ωκεάνιος άνεμος μπορεί να ιδωθεί ως ένα εναλλακτικό πράσινο καύσιμο

Finecor Oil Bunkering: Επέκταση του δικτύου στο εξωτερικό

Μεγάλα επενδυτικά βήµατα φέρνει το 2024 για τη Finecor Oil Bunkering. Ενισχυµένη παρουσία στα µεγάλα λιµάνια πώλησης καυσίµων και νέες αποθήκες στην Ελλάδα είναι µερικά από αυτά.

Benefit Software: Υψηλού επιπέδου λύσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλίας

Η Benefit Software γιορτάζει 32 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς "παίκτες" παγκοσμίως στην ψηφιακή υποστήριξη της ναυτιλίας

Το Γιβραλτάρ παραµένει µπροστά στο δυναµικό θαλάσσιο τοπίο

Το Γιβραλτάρ αποτελεί ζωτικό εταίρο για τη ναυτιλιακή βιοµηχανία στην είσοδο της Μεσογείου, λέει ο πλοίαρχος του λιµανιού, John Ghio.

AI – Τεχνητή Νοηµοσύνη: Τα 4 στάδια για τη δηµιουργία αξίας στους οργανισµούς

Η Τεχνητή Νοηµοσύνη (ΤΝ) µετασχηµατίζει τον τρόπο λειτουργίας και δηµιουργίας αξίας των ανθρώπων και των επιχειρήσεων

Cabtivo: Η ελληνική start up που πρωτοπορεί στη διαφήμιση εν κινήσει

Συνέντευξη με τον Co-Founder & CEO της Cabtivo, κ. Νικόλαο Νικολάου.